Drugs, verslaving, informatieportaal

Welkom op het informatieportaal van drugsmisbruik.nl, u kunt hier dagelijks nieuwe artikelen lezen met betrekking tot drugsvoorlichting en drugsmisbruik. Heeft u aan de hand van onze artikelen nog vragen? Wij staan u graag te woord bij opmerkingen of vragen over onze website.


Welke drugs is nu het gevaarlijkste?

In Groot Brittannië waar ook drugs een gigantisch probleem is voor de maatschappij is er onderzoek gedaan door “Professor David Nutt” naar de meest schadelijke drugs. In deze resultaten worden zowel legale als illegale middelen opgenomen. In dit bericht wordt de top 5 besproken.

Drugsmisbruik als verkeersdeelnemer

Het onder invloed deelnemen aan het verkeer komt helaas nog dagelijks voor. Dat wil niet per definitie zeggen dat het een bestuurder van een auto hoeft te zijn.
Deelnemen aan het verkeer kan ook zijn met een motorvoertuig als een brommer of een motor. Als fietser neem je ook deel aan het verkeer.

Verslaving aan drugs in een gezinssituatie

Een gezinslid dat verslaafd is aan drugs is de nachtmerrie van alle ouders. Hoe zorgen we dat hij/zij van de verslaving af kan komen? In praktijk blijkt dit vaak vervelend situaties op te leveren voor alle leden van het gezin.